ND Pride 2021

Neurodiversiteit Pride Day - 2021 

18 juni 2021 is de 4e editie van Neurodiversity Pride Day, de dag van de trots om de uniciteit van neurodivergent te vieren. Een dag om van te genieten en hoe ieder van ons schoonheid toevoegt aan een verder neurotypische samenleving. Het is een dag georganiseerd door & voor neurodivergenten, en hun bondgenoten. Andere veelgebruikte namen voor de Neurodiversity Pride day zijn: ND Pride Day en Neurodivergent Pride Day.  

Het programma voor ND Pride 2021:

Neurodiversity Networks meetups

07:00 Neurodiversiteit Netwerken in organisaties. ND Pride Day VK, NL en VS

18 juni is de beste dag van het jaar om te lanceren of af te spreken met uw neurodiversiteit netwerk of zakelijke ND community. Dit is een groep ND-collega's in uw eigen organisatie.

Workshop

8.00 uur – Atelier
ND Pride Day Filippijnen 2021:
Workshop door de NE Academy in de Filippijnen. In de Onderwijs kamer: Inleiding in neurodiversiteit.

Workshop

9.00 uur – Atelier
ND Pride Day Australië 2021:
Workshop door Siobhan Lamb over Executive Functioning, in de Onderwijs kamer. 

Neuro-inclusieve politicusprijs

10:00 – 10:20 Neuro-inclusieve Politicusprijs 2021-2023
ND Pride Day NL:
Wie gaat er winnen: Peter, Lisa, Sylvana, Lilianne, Rugter of Rudmer? Er wordt een winnaar gekozen voor de prijs door een geheime neurodivergente jury. 

Workshop

10:30 – Workshop
ND Pride Day Indonesië 2021 :
Atelier door de NE Academie voor onderwijzers in de Filipijnen door Lana Jelenjev. Ook in de Onderwijskamer: workshop executief functioneren

Lunch praten

12:00 – Lunchtalk: Over anders kijken en anders doen
ND Pride Day NL 2021:
Lunch praten ontmoette Suzanne Agterberg en Saskia Wenniger.

Gesprekken

13:00 – Gesprekken over groei door tegenspoed
ND Pride Day 2021:
We zullen nationale en internationale experts uitnodigen voor een gesprek over de huidige toestand van neurodiverse individuen. De gesprekken zullen na Neurodiversity Pride Day worden gedeeld door de NE Academy.

Uit de kast komen als neurodivergent

14:30 - Neurodivergent komt naar buiten
Neurodiversiteit Pride Day UK 2021:
In het Verenigd Koninkrijk, Helen Davies organiseert de workshop “Uit de kast komen als neurodiverse op het werk: pleiten voor ondersteuning op de werkvloer”.

ND Dichters Expo

15:00 – Neurodivergents Dichters laten zien
Neurodiversiteit Pride Day NL 2021:
We zullen 10 gedichten van nederlandse neurodivergente dichters delen in de Kunst kamer.

ND Artist Expo

16:00 – Neurodivergent Artists laten zien
Neurodiversiteit Pride Day NL 2021 :
We willen 10 kunstwerken, gemaakt door nederlandse neurodivergent kunstenaars, delen in de Kunst kamer. 

Neurodiversiteit Keynote van het jaar

17:00 – Neurodiversiteitsrede

Neurodiversiteit Pride Day 2021 :

Elk jaar vragen we een gedurfde pionier om te spreken over neurodiversiteit.

We zullen de jaarlijkse toespraak van het jaar houden, gehouden door een pionier in hun vakgebied, en deze live uitzenden. 

Bekijk alle voorgaande edities in de Keynote-kamer.

Clubhuis

18:00 – Clubhuisbesprekingen
ND Pride Day 2021:
In het clubhuis nodigt gastheer Marvin je uit voor 'een gevoel van verbondenheid' – praat en luistert over neurodiversiteit en diversiteit.

Neurodiversiteit Pride Anthem

19:00 - ND Pride Anthem
ND Pride Day 2021 
Een speciale nieuwe vertolking van ons themalied is gecomponeerd door Studiognomes in Nederland. Je kunt het nummer beluisteren in de "You Room. 

ND Pride Rave

20:00 – 23:00 Neurodiversity Pride-dansfeest
ND Pride Day 2021 :
Van Amstelveen naar de wereld: Nederlandse dj's treden op disco online, voor mensen die willen dansen om te vieren, kom naar de feestzaal in het Pride Universum om te dansen.

Speluitgave

21:00 – Release van de Neurodiverse Traits Game – virtual reality-editie
ND-dag 2021 :
Dit kwartetspel ('go fish'), heeft 4 positieve eigenschappen om 9 neurotypes in het spel te spelen. Het is ontworpen en gemaakt door Marieke, en ondersteund door Stijn Schenk en de stichting. 

Brainy-app

22:00 – Nederlandse Brainy App live
Neurodiversiteit Pride Day NL 2021.
De Brainy App is een journaling-app voor hersenkrakers, en sinds pride 2021 ook beschikbaar in het Nederlands 

Kunst installatie

23:45 – Synesthesiekamer
ND Pride Day UK 2021:
Door Covid kan de kunstinstallatie niet naar Rotterdam komen. In het Pride Universum zal hiervan een speciale introductie worden gedeeld meeslepend kunstwerk door Valeria Perboni in de Feestkamer.

VR-evenement

De hele dag lang - You Time

Internationale ND Pride-dag 2021:
Voor neurodivergenten: Onthoud vandaag waar je trots op bent. En als je neurotypisch bent: deel met een neurodivergente vriend of geliefde wat hen geweldig maakt voor jou.

ND-inhoud

De hele dag - Inhoud aftellen
ND Pride Day NL 2021:
Onze vrienden bij ADHD Cafe tellen de maand af in inhoudsberichten. Countdown wordt gereset, om 23:59 voor Pride Day 2022!

 

Je eigen

De hele dag - Voeg uw toe
eigen activiteit
Internationale ND Pride-dag 2021.
Als je een activiteit wilt organiseren om de dag van 2021 of 2022 alleen, met je organisatie of een groep vrienden te vieren, doe dat dan! Als je ND bent, hoef je het niet te vragen: vier het op je eigen manier. 

ND Pridefee

De hele dag - Pridefee voor Insta
ND Pride Day 2021 :
deel je eigen #weareallnuts-foto. Wees creatief! Upload het naar de socials met de hashtag. Voor extra glamour: U kunt ook de twee billboards van 100 m2 gebruiken Luchthaven Schiphol & Amsterdam Leidseplein, als visueel decor.

 

ND Pride-frame

De hele dag - Pride Frame
Neurodiversiteit Pride Day 2021:
We zullen een Neurodiversity Pride Frame uitbrengen voor sociale media. Het is een gemakkelijke, leuke manier om anderen je betrokkenheid of bondgenootschap te laten zien. 

 

Fondsenwerving

De uitvoering van sommige activiteiten is afhankelijk van de financiering ervan. Hoewel we bijna alle kosten hebben gefinancierd en alle deelnemers gratis toegangskaarten hebben verstrekt, kunnen we alleen activiteiten bevestigen als ze financieel mogelijk zijn. Donaties zijn geaccepteerd door Stichting Neurodiversiteit (gevestigd in NL).

ELKE NEURODIVERGENT EN ALLE NEUROTYPEN VIEREN.

De ND Pride Day is opgericht door neurodivergenten, gemaakt voor ALLE andere meurodivergenten, om zichzelf en alle andere ND's in hun wereld te vieren.

De Neurodiversity Foundation is de hub voor organisatoren over de hele wereld, als de eerste oprichters, maar meerdere organisaties organiseren internationaal.     

Pride Stands Together.

In ND Pride hebben we een dag gecreëerd voor ALLE neurodivergenten, zoals dyslectici, Adhders, Tourettians en nog veel meer. ND Pride is voor ons allemaal, het is onze dag.

We zijn geïnspireerd door anderen, maar we zijn niet direct verbonden met andere pride-bewegingen zoals LGTBQIA+pride, Mad Pride of Autistic Pride. We staan achter ze, we ondersteunen ze, maar we zijn verschillende initiatieven, met ieder een eigen missie.

GEMAAKT DOOR&voor NEURODIVERGENT. Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de ND Pride-vieringen, inclusief NT-bondgenoten. En als je je aan 'De 3 regels' houdt, kan elke Neurodivergent ook zijn eigen activiteit creëren. Neurotypische mensen kunnen samen met Neurodivergent ook activiteiten organiseren.

We verwelkomen ook partners, de meesten zijn gemeenschapspartners zonder winstoogmerk, maar we staan ook zakelijke partners toe die banen en toekomstperspectieven voor neurodivergenten kunnen creëren.

 

Neurodiversiteit Pride Day - 2021

Neurodiversity Pride Day is de internationale dag van trots voor mensen met neurodivergente geesten, gevierd op 18 juni.

Neurodiversity Pride Day 2021 Activiteiten:Doe mee en geniet van het grootste deel van het online Neurodiversiteit Pride-dagactiviteiten in de Pride universe of the Neurodiverse

De dag is een herinnering, een viering van je eigen unieke brein en hoe het de wereld om je heen ten goede komt. Autistisch, dyslectisch, neurotypisch, dit zijn slechts enkele vormen van de neurologische verschillen die we met elkaar hebben. Geen enkele is een vergissing, ze dragen allemaal bij aan onze menselijke samenleving. In de mensheid zijn er geen fouten, alleen variaties. Elk brein, elke persoon, voegt iets uniek moois toe aan ons menselijk collectief. En dit idee, het idee van neurodiversiteit, verdient een spotlight en een feestdag, omdat onze verschillen, onze ongelijkheid met elkaar, de vitaliteit van de samenleving verhogen. We hebben allemaal iets unieks en geweldigs om bij te dragen, en op deze dag vieren neurodivergente mensen en hun bondgenoten feest!

Er worden leuke, serieuze en interessante activiteiten georganiseerd in Nederland en wereldwijd, maar het allerbelangrijkste: dit is de dag waarop je kunt feesten of jezelf of je gelijkgestemde anderen kunt eren, alleen of met anderen, op welke manier dan ook die voor jou werkt. Of zoals we in het Nederlands zouden zeggen: Vier Je Eigen Feestje!

 

Neurodiversity Pride Day is de wereldwijde viering van neurodivergente individuen: de toegevoegde waarde van mensen met verschillende soorten geesten. Het wordt elk jaar op 18 juni georganiseerd om de acceptatie, integratie en waardering in de samenleving te ondersteunen van mensen die het meest anders zijn dan de meeste anderen. Op Neurodiversity Pride Day wordt u uitgenodigd om te vieren dat u uzelf bent, op al uw unieke manieren. Goed gedaan jij!

Wat te doen op Neurodiversity pride-dag? Een vooraf geplande gids voor de dag.

Doe op 18 juni wat je maar wilt, om jezelf of neurodivergenten om je heen te vieren. Het is jouw dag, en het is voor en over jou. Om de planning van de dag met zoveel activiteiten te ondersteunen, hebben we een voorbeeldprogramma samengesteld om te overwegen, met doorlopende activiteiten en live activiteiten:

 • Laat om 08.00 uur zien dat je de dag viert door een social media-frame toe te voegen. Er starten ook workshops in Indonesië voor docenten.

 • Maak om 09.00 uur een pride-selfie. Je hoeft het met niemand te delen, maar je mag het wel doen: #pridefee.

 • Bekijk om 10.00 uur de winnaar van de prijs voor neuro-inclusieve politici in de Award Room (LIVE om 10.00 uur CET).

 • Om 10.30 uur zijn er workshops in de Filippijnen voor leraren die een neurodiversiteitvriendelijke school creëren

 • Bezoek om 11.00 uur de Video Room en bekijk vrouwelijke autisten die sterk anders zijn.

 • Sluit om 12.00 uur aan bij de Lunchtalk, met onderwijzeres Saskia & ambassadeur Suzanne

 • Bekijk om 13.00 uur live en opgenomen talks in de Talks Room

 • Zie rond 1430 de 'neurodivergent coming out'-sessies over werkgelegenheid en neurodivergentie met Helen Davies van Neurodiversity Pride Day UK

 • Kijk om 15.00 uur naar nederlandse neurodivergenten dichters in de Kunst & Dichterszaal, alle gedichten zijn in de Nederlandse taal.

 • Wees om 1600 getuige van een aantal geweldige kunstwerken van neurodivergente Nederlandse kunstenaars in de Arts & Poets Room.

 • Om 17.00 uur start de keynote speech van 2021, de 'neurodiversiteitsrede', dit jaar uitgedrukt door de bedenker van de term, en een geliefde ouderling van de beweging, Judy Singer (LIVE om 1700 CET)

 • Luister om 18.00 uur naar of doe mee aan een clubhuisbijeenkomst over intersectionele ervaringen in neurodiversiteit.

 • Bezoek om 1830 de Vriendenkamer en …. praat met een nieuwe persoon, in de virtuele wereld kies je of je je camera en microfoon aan of uit zet.

 • Ga om 19.00 uur naar de You Room en luister naar de Neurodiversity Pride Antem, gemaakt voor deze dag.

 • Vier in 2000 het wereldwijde feest in de Party Room, waar nederlandse dj's hun muziek ten gehore zullen brengen voor iedereen die wil dansen (LIVE in 2000 CET)

 • Bekijk om 21.00 uur de virtuele editie van het neurodiverse traits-spel in de Talentenkamer

 • Download om 22.00 uur de Brainy App, in het Engels of de nieuwe Pride Day release in het Nederlands. Ga dan snel terug naar de feestzaal om nog wat te dansen.

Iets anders?

Er staan nog meer activiteiten op het programma, deze zullen op deze pride-pagina worden toegevoegd. We hebben de mogelijkheid om 3000 mensen in onze virtuele wereld te hosten op maximale capaciteit.

Als je iets met anderen wilt organiseren, overweeg dan de drie richtlijnen voor organisatoren: 1) Wees inclusief voor iedereen, 2) sla droevige verhalen over voor deze ene dag & 3) niets over ons zonder ons. Alle activiteiten zijn gratis, alle toegang is gratis, alle ondersteuning in tijd of geld wordt geschonken door supporters, en zo willen we het doen, dit is de manier. We hebben ook sponsors of donateurs nodig voor onze kosten.

 

Als u wilt doneren aan de Stichting Neurodiversity die de daginspanningen leidt, of aan het technische team, doe dat dan: NL41INGB0008401131 is de nederlandse bankrekening van stichting Neurodiversiteit, en noem uw donatie 'Pride'. Bedankt, voor het inspireren van ons om met uw steun van deze dag een wereldwijd evenement te maken. U kunt ook een donatie doen via onze donatie pagina

 

Informatie over Neurodiversity Pride Day

Neurodiversity Pride Day werd in 2018 in Nederland georganiseerd, voortkomend uit de door neurodivergent geleide Neurodiversity Foundation, maar werd al snel overgenomen door partners in de VS, het VK, de Filippijnen, Australië en Indonesië. De oorsprong ervan is geïnspireerd door Autistic Pride-evenementen en andere activiteiten ter ere van mensen met een neurologisch onderscheidend vermogen. Neurodiversity Pride Day wil echter alle neurotypes vieren en richt zich op de voordelen van een neurodiverse toekomst die iedereen omvat. We hopen van deze dag een wereldwijde dag van Pride en waardering te maken, en nodigen samenwerking uit met iedereen die een soortgelijke wens heeft voor een inclusieve wereld waar geen maskers nodig zijn en mensen worden gevierd vanwege hun uniekheid.

We zijn nog steeds enthousiast op zoek naar alle partijen die onze Pride Day willen steunen, en doe mee! Heeft u tips voor ons, of wilt u ons zelf steunen met een donatie in geld, materialen of met diensten, stuur ons dan een e-mail naar pride@neurodiversiteit.nl, of stuur ons een bericht in de Contact Formulier.

 

Foto's en kunstwerken

sponsoren en donateurs

We zijn dankbaar dat we zoveel mooie dingen kunnen hosten en ondersteunen, en veel vrijwilligers, makers van inhoud en ambachtslieden hebben ons hun werken geleend voor onze verenigde viering.

We zijn dankbaar voor veel sponsors en donateurs voor de 2022-editie van Neurodiversity Pride Day, waaronder:

 • 2Tango organisatie met sociale impact - Via hun voortdurende technologische ondersteuning.
 • Cor Wit Fonds – Via hun langdurige steun aan onze fundamentele missie.
 • Bijeenkomen – Via hun geschenk van gratis diensten voor de Pride Week.
 • Lussen – Via hun geschenk van gratis materialen voor Pride Week.
 • Stichting A-Talent – Met hun steun aan het Stride-project.
 • Harborn – Via hun ondersteuning bij het bouwen van de Stride App.
 • Boemerang bureau – Via hun partnerschap bij het organiseren van het virtuele evenement.
 • Via bureau- Met hun ondersteuning bij het organiseren van het virtuele evenement.
 • VSB Fonds – Via hun steun in de Call for Inclusion.

 Voor de editie van 2021 zijn dit de sponsors. 

Technologiepartner:

 Ozon Universum: De Ozon universum, geleid door Jay Ess, is de belangrijkste technologische sponsor van Neurodiversity Pride Day en creëert onze digitale wereld, het 'Pride Universe' om de zaak van neurodivergente trots en eigenwaarde te dienen. Het is een groot geschenk en we zijn erg dankbaar om met zijn organisatie samen te werken om een thuis te bouwen voor al onze soorten. Om dit te zien: bezoek het universum en bekijk zijn toespraak over virtuele werelden in de Education Room.

 Christel Teurling: Werken voor Ozon, Christel ondersteunt Pride met haar Nederlandse technische kennis in de voorbereiding en host op de dag zelf. Zij is in de EU de belangrijkste persoon om mee te praten over virtuele werelden en hoe je die moet opzetten. Om haar te zien: Christel zal op 18 juni in het Pride Universum zijn om gastheer en gids te zijn.

 2Tango: Dankbaar voor de bijdrage van het bedrijf met sociale impact naar Pride.

 OneStream.Live: Dankbaar voor het gratis gebruik van hun producten tijdens de Pride-maand.

 

 

Contentmakers en bijdragers

 

Nathan McConnel: Dankbaar voor het werk op de Most Wanted-lijsten, die de feestzaal van het Pride-universum zullen sieren. Om dit te zien: bezoek de Feestkamer.

 Autistisch vrouwelijk: Dankbaar voor het Golden Moment 3D-model dat deze persoon heeft gemaakt.

 Saskia Wenniger & Lana Jelenjev, Mede-oprichters van de Neurodiversity Education Academy (NE Academie), zijn cruciaal geweest in educatieve projecten, zoals webinars voor docenten en studenten. Voor Pride interviewen ze fascinerende individuen voor de serie Growth Through Adversity. Om dit te zien: bezoek de Talks Room.

Suzanne Agterberg: Dankbaar voor haar aanbod van een inspirerende workshop over Pride. Om dit te zien: bezoek de Education Room. 

Mark van Treuren: Dankbaar voor zijn steun bij het opzetten van de gigantische reclameborden voor Pride. En dankbaar voor Ocean, voor het drastisch verlagen van hun prijsklasse voor onze zaak. Om dit te zien, bezoek het Leidseplein in Amsterdam, of voor onze internationale gasten: bekijk het op Schiphol Airport.

Jury van de NIP Award: Dankbaar voor uw werk bij het beoordelen van de politici van Nederland en hun niveaus van neuro-inclusiviteit in de politiek. Om dit te zien: bezoek de Award Room.

Jopie Lok: Dankbaar voor haar kunstwerken, gebruikt in Pride. Om dit te zien: bezoek het Pride Universum.

Ineke Masselink: Dankbaar voor haar werkt aan de Countdown. Om dit te zien: volg de social media kanalen, of bezoek het Pride Universum.

Roos Moesbergen: Dankbaar voor haar werkt aan het vinden van Nederlandse Neurodivergente Kunstenaars en Dichters, die een extra spotlight verdienen. Om dit te zien: bezoek de Pride Universe, bezoek de Artists & Poets Room.

Alle kunstenaars & dichters: Dankbaar voor hun bereidheid om een van hun werken te tonen aan het publiek in Nederland en wereldwijd. Om dit te zien: bezoek de Artist & Poets Room.

Lisa Westerveld, Peter Kwint, Sylvana Simons, Rutger Schonis, Lilianne Ploumen & Rudmer Heerema: Dankbaar, voor hun sprankelende en inspirerende voorbeeld aan alle andere politici in Nederland. Om dit te zien: zie je wel wat gebeurt er in de Tweede Kamer. En bekijk hun interviews in de Award Room

Key Note Speaker (naam is nog geheim): Dankbaar, om een van onze grootste helden te mogen hosten, voor de keynote van deze Pride Day. Om dit te zien: bezoek het Pride Universe, de keynote wordt LIVE gestreamd in de Keynote Room!

Mannus Boote: Dankbaar, nog steeds, voor hem per ongeluk struikelend over de kernslogan van de dag: Vier je Eigen Feestje (vier je eigen, je eigen manier). Om dit te zien: bekijk de posters van Pride Day. 

Diantha Voskuijl: Dankbaar, voor haar ambassadeurschap van de dag en de stichting in het algemeen.

Kai Guiseppin: Dankbaar voor zijn eindeloos werk aan het Neurodiversity Pride Anthem met de Studiognomes, evenals aan zijn muzikale team voor het creëren van 'ons' hoopvolle deuntje. Om dit te zien: bezoek de You Room.

Marije & Stijn Schenk: Dankbaar voor Marije's werk bij het creëren van de Neurodiverse Traits Game, en dankbaar voor Stijn om dat werk te ondersteunen.

DJ Supergroover & DJ Krishan: Dankbaar voor hun optreden in de Neurodiversity Pride Rave. Om dit te zien: bezoek de feestzaal.

autisme: Dankbaar voor het belangenbehartigingswerk en het verzamelen van memes en het creëren van het Autistiven-netwerk.

Valeria Perboni: Dankbaar voor de Synesthesie kamer, een kunstwerk over acceptatie, geestelijke gezondheid en neurodiversiteit, via de taal van de kunst. Het gaat in première in Nederland voor een paar gelukkigen om Pride Day te vieren.

Helen Davies: Dankbaar voor de workshops die ze in het VK organiseert om Neurodiversity Pride Day te vieren

Ineke Masselink: Dank voor haar Pride Advent countdown posts die in de 30 dagen voor Pride Day zijn gepubliceerd.

Ayoa: Dankbaar voor Ayao die een workshop organiseert in de onderwijsruimte.

 

Broninhoud – redelijk gebruik:

 

In het universum hebben we ook inhoud gedeeld die door anderen is gemaakt en wordt weergegeven onder de regels voor redelijk gebruik. Alle werken blijven eigendom van de oorspronkelijke eigenaren, en waar mogelijk hebben we het genereren van inkomsten of het verkeer naar hun initiatieven ondersteund.

De gedeelde inhoud is afkomstig van onze eigen media, vrijwilligers, door de gemeenschap aangestuurde nominaties, delen van belangenorganisaties, auteursrechtvrije en cc-beperkte modellen, transcripties, vrij beschikbare persfoto's en openbaar gepubliceerde video's van informatieve workshops of bewustmakingsevenementen.

Deze omvatten inhoud gemaakt door, of bevattende: Agony Autie, Neurodivergent Rebel, Kayla Smits, Amy, Kirsty Forbes, Amythest Schaber, Yo Samdy Sam, Vet Gezellig, Kristín Vilhjálmsdóttir, Ed Wiley Autism Lending Centre, het Tone it down Taupe-initiatief, Reframing Autsim, LRCS, AutisticTyping, Oolong, Melanie Ouimet, Aucademy, We are Spinks, Asan, Autism CRC, Exceptional Individuals en Tedtalks.

Daaronder bevinden zich ook genomineerde en genoemde kunstenaars en dichters, zoals: Leonie Ruissen, Marije Zantinga, Julian Harmens, Vincent Oostrijck, Gershwin Bonevacia, Malon Bakker, Jonathan Griffioen, Anjo de Haan, Toon Lagas, Myrthe van Ruiten, Louise Wester, Daniel Metz, Annemieke Trip, Syle, Eleonora Spagnuolo, Bas Gaaraets, Esther Koster, Ivo Ketelaar, Karhang Mui, Wim T. Schippers, NeuroElfje.

 

Gedeelde inhoud – niet onder redelijk gebruik:

We hebben ook 3 audiobestanden in het Pride Universum opgenomen en konden niet begrijpen hoe we met de auteursrechten in een virtuele wereld moesten omgaan, ze zijn: een illegale recut van een Daft Punk-nummer, een remix van een nummer van Nicky Romero vs Avicci met Nooni Bao, en onze eigen bewerking of geheel nieuwe editie van een nummer uit 1968. Hoewel deze inhoud niet onder redelijk gebruik valt, geloven we dat, als ze het hadden geweten, de oorspronkelijke makers zouden hebben gewild dat we hun werken op deze manier zouden gebruiken, Voor dit doeleinde.

Financiële partners

De Neurodiversity Pride Day wordt mogelijk gemaakt door genereuze niet-financiële bijdragen van iedereen die hierboven wordt genoemd, en nog veel meer individuen. In termen van financiële donaties danken wij:

Gemeente Amstelveen: Dankbaar voor de gift (subsidie) om de evenementen te ondersteunen.

Ondersteunende partners

 

We zijn dankbaar voor alle vrienden, organisaties, groepen of bedrijven die de informatie over Neurodiversity Pride Day met hun bemanningen delen. 

Als uw naam ook op deze pagina zou moeten staan

Mocht je op de lijst staan, laat het ons dan even weten, dan kunnen we je toevoegen. We hebben hard gewerkt om alle makers van inhoud en vrijwilligers te vinden, maar het Pride-universum is erg groot en komt uit verschillende paden. Als we je hebben gemist, help ons dan onze fout te corrigeren door een e-mail te sturen naar pride@neurodiversiteit.nl.

Als je wilt bijdragen aan Neurodiversity Pride 2022 of aan het Pride Universum, of het Pride Universum wilt gebruiken om neurodivergenten te ondersteunen

Als je op deze lijst wilt staan, of met ons wilt samenwerken, deel dan met ons hoe je Neurodiversity Pride Day wilt steunen door een e-mail te sturen naar pride@neurodiversiteit.nl. 

nl_NLDutch