Leiderschap

Het leiderschapsteam van stichting Neurodiversiteit:

Als je ons werk geweldig vindt, dank je wel. Maar als je met ons wilt samenwerken, werk dan met ons samen.

Hieronder vindt u een lijst van de leiding, en van huidige & voormalige vrijwilligers, stagiaires & supporters van de Neurodiversity Foundation, waar wij zeer dankbaar voor zijn.


Lana Jelenjev: voorzitter van de raad van bestuur, medeoprichter Neurodiversity Education Academy

Lana Jelenjev is een onderwijsadviseur voor internationale organisaties en scholen. Ze geeft training en ondersteuning op verschillende gebieden die te maken hebben met curriculumontwerp, projectplanning en persoonlijke ontwikkeling.
Haar achtergrond in gezinsleven en ontwikkeling van kinderen, samen met haar certificeringen voor hoogbegaafd en getalenteerd onderwijs, leesinstructie en het zichtbaar maken van denken, heeft haar passie gevormd voor het creëren van een cultuur van leren en betrokkenheid.
Ze is een moeder van twee kinderen en een liefhebbende partner voor haar man. In haar vrije tijd schrijft ze poëzie en maakt ze geleide meditaties.
Lana brengt naar haar eigen bedrijf Co.LAB haar talent om naar het grote geheel te kijken en het zichtbaar te maken in uitvoerbare stappen, plus haar liefde voor het opbouwen van sterke, ondersteunende gemeenschappen. Lana is bestuurslid van Stichting Neurodiversiteit.

Tjerk Feitsma: Directeur StichtingTjerk Feitsma - Neurodiversity Foundation

Tjerk Feitsma is een neurodivergente impactondernemer die de wereld wil verbeteren. Overtuigd van de stelling dat 'Diversiteit is kracht', heeft hij prototypes gemaakt en oplossingen gebouwd om gelijkheid, interpersoonlijke verbinding en zelfmanagement te creëren voor neurodivergenten in een neurotypische samenleving.

Ana Maldonado: Bestuur

Ana heeft de afgelopen 10+ jaar in internationale omgevingen gewerkt met multidisciplinaire teams, waarbij ze de behoeften van klanten en zakelijke vragen heeft vertaald naar (R&D) oplossingen met een innovatieve twist.
Haar wetenschappelijke passie ligt bij onderzoek, innovatie en datawetenschap, om betekenis te geven aan data en om ontdekkings- en optimalisatieprojecten van industrieel belang te ondersteunen.
Haar menselijke passie ligt bij het opbouwen van verbindingen, langdurige relaties en partnerschappen, om complexe problemen op te lossen en bedrijven en individuen te helpen hun doelen te bereiken.

Saskia Wenniger: medeoprichter Neurodiversity Education AcademySaskia Wenniger  - neurodiversity foundation

Saskia is een creatief teamlid dat bijdraagt aan projecten die het neurodiverse begrip op scholen bevorderen, zoals het My Amazing Brain Project. Haar focus in haar werken ligt op het aanpakken van de kern van het probleem, de mate van aantrekkelijkheid en plezier en het vermogen om besluitvorming en reflectie te ondersteunen.

en_GBEN