Kom bij ons team

JA. Neurodivergenten extra welkom.
Geïnteresseerd? Laten we praten!

Doe mee - Stages 

Stichting Neurodiversiteit heeft stageplekken beschikbaar voor 16 – 32 uur per week. In overleg bepalen we de startdatum, rol en duur van de stage. 

Over de Stichting Neurodiversiteit

Stichting Neurodiversity realiseert projecten om de kloof te overbruggen tussen mensen met verschillende breinen, in de overtuiging dat de beste toekomst er een is waarin ruimte is voor iedereen, ongeacht wat voor brein je hebt. We zijn een relatief kleine stichting (inclusief vrijwilligers ongeveer 25 man) met grote ambities. Onze organisatie bestaat uit drie elkaar versterkende takken: Innovation&Research, Pride&Awareness en Education&Community.

Op het gebied van innovatie ontwikkelen we een nieuw type robot/handgebaar-boodschapper dat helpt bij neurodiverse communicatie in gezinnen; Familie tekens.

Organisatorisch organiseren we jaarlijks de Neurodiversity Pride Day, ondersteunen we de Brain Awareness Week met activiteiten en voeren we het hele jaar door een 'acceptatie, inclusie & waarderingscampagne' via social media.

Op het gebied van onderwijs heeft de stichting de Neurodiversity Education Academy opgericht, die cursussen en trainingen verzorgt voor professionals in het veld, waaronder veel docenten. Het doel van de Academie is om scholen en klaslokalen neurodiversumvriendelijker te maken. Ook het tijdschrift My Amazing Brain, online webinars en de Brainy-app maken hier onderdeel van uit.

Staat er geen vacature bij, maar denk je toch een grote bijdrage te kunnen leveren aan de projecten van de stichting, of aan de technologische projecten van het Athens Consortium, mail ons dan gerust. Dan is het voor ons belangrijk om te weten welke bijdrage jij zou kunnen leveren, of welk project of welke taak jij goed zou kunnen ondersteunen.

Open sollicitatie – Engelse en/of Nederlandse taal vereist

De Stichting neurodiversiteit biedt de mogelijkheid om ons te ondersteunen met jouw inzet, uren, service en liefde. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen en ons te vertellen wat u te bieden heeft in een open sollicitatie of om te solliciteren op een van de andere functies. 

Marketing & Projectteamlid

Functie / Stage

Allround ondersteuning ter ondersteuning van de stichting en haar projecten. 

Open Sollicitatie

Functie / Stage

Als je weet wat, hoe, waarom en wanneer, nodig jezelf uit.

lid van het Academy-team

Functie / Stage

Allround ondersteuning voor de Neurodiversity Education Academy.

Communicatie Teamlid

Functie / Stage

Ter ondersteuning van de Neurodiversity Education Academy.

Ambassadeur

Functie / Stage

Om de Stichting Neurodiversiteit te ondersteunen en te promoten, op de manier die u kunt. 

Onderzoeksmedewerker

Functie / Stage

Ter ondersteuning van het onderzoek in de Stichting Neurodiversiteit.

Word teamlid van Stichting Neurodiversiteit

nl_NLDutch