Project & Marketing medewerker

Om te ondersteunen met datgene wat mag groeien. 

We zoeken iemand om ons team hierin te versterken, en ons te helpen met het schrijven van een marketing plan voor de Neurodiversity Education Academy. Afhankelijk van het type stage, kan er hierbij ook gedacht worden aan voorbereiding of uitvoering van (delen van) dit plan. 

Als marketing-strateeg horen de volgende vraagstukken bij je taak:

 • Hoe maken we ons bekend bij 100.000 mensen?
 • Hoe zien 10.000 mensen het aanbod van de Neurodiversity Foundation?
 • Hoe zorgen we ervoor dat 1000 mensen zich aanmelden voor gratis cursussen?
 • Hoe zorgen we ervoor dat 100 mensen zich aanmelden voor betaalde cursussen?

WAT VRAGEN WE

 • Je bent hbo- of wo-student die opzoek is naar een stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een andere opleiding hebt, horen we graag waarom je toch de beste kandidaat bent;
 • Jouw opleiding heeft te maken met journalistiek, educatie, marketing of communicatie. Als je een andere opleiding hebt, moet je kunnen aangeven waarom je toch de beste kandidaat bent;
 • Je bent bereid om je rapportage en onderzoek kwalitatief goed te doen, en een onderzoeksrapport af te leveren. 
 • Je kan schrijven en communiceren in het Nederlands en Engels. Als je dyslectisch bent, is dit geen probleem, maar moet je dit wel aangeven in je sollicitatiebrief zodat we daar rekening mee kunnen houden;
 • Je kan verantwoordelijk omgaan met veel vrijheid, en bent in staat ook zelfstandig te kunnen werken. 
 • Wat we niet vragen, maar wat van grote waarde is in je sollicitatie: Je hebt affiniteit met opleiding, branding, educatie, webinars, coaches en/of lesmaterialen. 

overtuiging dat de mooiste toekomst er een is waarin er ruimte is voor iedereen, ongeacht wat voor brein je hebt. We zijn een relatief kleine stichting (inclusief vrijwilligers ongeveer 25 personen) met grote ambities. Onze organisatie bestaat uit drie elkaar versterkende takken: Innovatie, Organisatie en Educatie.

Qua innovatie, ontwikkelen we een nieuw type robot /hand-gebarenmessenger dat helpt in neurodiverse communicatie in families; Mini.ai & Family Signs

Qua Organisatie, organiseren we jaarlijks de Neurodiversity Pride Day, ondersteunen we Brain Awareness Week met activiteiten, en voeren door het hele jaar ‘acceptatie, inclusie & appreciatie campagne’ via social media. 

Qua Educatie, heeft de stichting de Neurodiversity Education Academy opgericht, die cursussen en trainingen geeft voor professionals in het veld, waaronder ook veel leraren. Het doel van de Academy is om scholen en klaslokalen meer neurodivers-vriendelijk te maken.  Ook de magazine My Amazing Brain, online webinars, en de app Brainy, horen hierbij.

OVER JE SOLLICITATIE

Stichting Neurodiversiteit is een Nederlandse organisatie waarbij iedereen verschillend is, zodat ieders kwaliteiten ook goed ingezet kunnen worden. Er is geen bevoordeling of benadeling op basis van culturele oorsprong, huidskleur, seksuele en/of gender oriëntatie of religieuze insteek of iets dergelijks. We streven hierbij naar diversiteit binnen het team, en verwelkomen medewerkers van alle neurotypes. Wel houden we van doorzetters, van lieve mensen, van mensen met een intrinsieke motivatie, van mensen die verantwoordelijkheid nemen in hun taken, en van mensen die binnen teamverband ook zelfstandig aan hun taken kunnen werken.  

SOLLICITATIES EN PROCEDURE

We hebben geen deadline voor deze stageplek, maar we raden je aan zo snel mogelijk te reageren. Als je graag stagiair wordt, moet je het onderstaande formulier invullen of naar info@neurodiversiteit.nl de volgende dingen mailen:

 • Een motivatiebrief schrijven (vertel ons waarom je dit wilt doen, en ook wat je kan doen, en waarbij je denkt goed bij te kunnen dragen). Geef hierbij ook praktisch aan wat de starttijd, duur en aantal werkuren van deze stage kan zijn. 
 • Een CV (zodat we iets meer begrijpen over wie je bent)

Als er geen functie bij zit, maar je denkt toch een grote bijdrage kunnen leveren aan de projecten van de stichting, of aan de technologische projecten van het Athens Initiative, mail ons gerust. Het is in dat geval voor ons belangrijk, om te weten welke bijdrage je zou kunnen doen, of welk project of taak je goed zou kunnen ondersteunen.

Join The Foundation

Nd Resources Hub

Nd Resources Hub

ND Resources Hub Ontvang antwoorden op uw vragen over Neurodiversiteit op het werk met de nieuwe ND Resource Hub van NiB die vandaag wordt...

NiB-NL Lancering

NiB-NL Lancering

NIB NL Lancering De lancering van Neurodiversity In Business Nederland, zal plaats vinden in April 2023.  Meer informatie volgt, o.a. op onze linked...

en_USEnglish