Ondersteuningsteam en vrijwilligers

- Kees Heil: Senior Ontwikkelaar / Onderzoeker

Kees is een geweldige programmeur die erg analytisch is, enthousiast over techniek en open staat voor niet-conventionele oplossingsgerichte routines. Hij is zeer vasthoudend in het nastreven van technologische doelen en het behalen van resultaten. Hij is een fervent abstract denker en vormgever van adequate proces- & productmodellen. Een spectrumprofessional die ijverig aan het Signs-project werkt en instrumenten bouwt voor een neurodiverse samenleving.

- Wybe Zeyl: ontwikkelaar

Wybe is een webprogrammeur die het coaching-app-project codeert. Hij is een probleemoplosser die elke dag nieuwe dingen leert. Zijn meest recente werk betreft de activiteiten-matching-software van 'Together', zowel voor gebruik in gesloten groepen als voor gebruik gericht op het brede publiek.

Degenen die ons in het verleden hebben gesteund en voor wie we nog steeds dankbaar zijn:

- Omotola Bolarin: CTO en hoofdontwikkelaar

Omotola Bolarin is een tovenaar en visionair als het gaat om het opstellen van technologie voor de toekomst. Het omkeren van de denkpatronen van kunstmatige intelligentie, en daarmee voor mensen duidelijk maken hoe het voelt om een bot te zijn, is een van zijn passies.
Zijn kennis over automatisering, integratie en zijn persoonlijke perspectief kunnen de robots van de toekomst produceren en begeleiden om te doen wat de wereld nodig heeft om te doen. Omotola bouwt de AI voor het 2Tango.Signs-project met ThisMedium. 

- Eleonora Spagnuola: creatief adviseur

Eleonora Spagnuolo was een veelzijdige professional met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van creativiteit, communicatie en branding.
Met een MA in filosofie en een BA in grafisch ontwerp, combineert ze de wetenschappelijke benadering en haar praktische ervaring met creatief zijn voor de kost. In 2014 richtte ze The Creativity Project op, om creativiteit in al zijn aspecten te onderzoeken en mensen te begeleiden bij het uitdrukken van de fantastische werelden die in hun hoofd verborgen zitten.
Ze is een moeder van twee kinderen en een vrouw van een getalenteerde filmmaker. Ze houdt van hardlopen en is verslaafd aan koffie, acrylverf en rockmuziek.
Eleonora brengt naar haar eigen bedrijf Co.LAB haar unieke kijk op het zijn van een zeer creatief persoon met een andere bedrade geest, haar ervaring in branding en haar missie om creatievelingen te ondersteunen bij het uiten van hun unieke, rare zelf. Eleonore is bestuurslid van de Neurodiversity Foundation.

- Erik Post: Developer en Procesmanager erik post neurodiversity foundation

Erik was een onderzoeker die zich richt op machine learning en meta-contextmodellering en betrokken bij de onderzoeksvoorbereidingen. Hij is de officiële liaison van de stichting voor de JADS-onderzoeksinspanningen in 's Hertogenbosch. Naast zijn technologische werk ondersteunt hij de ondersteunende technische hub met taken op het gebied van juridische kwesties, financiën en strategie.

 - Szymon Maka: productmanagerszymon maka neurodiversity foundation

Szymon Maka was de productmanager en strateeg die werkte aan 2tango.work en de taalcomponenten, maar vooral aan de externe communicatie van de organisatie. Hij onderzoekt ook graag de vele manieren waarop Signs & Mini.AI in de wereld kan worden gedistribueerd.

 - Wouter Grond: ontwikkelaar / onderzoeker Wouter Grond neurodiversity foundation

Wouter was een programmeur die het kunstmatige intelligentieproject ondersteunt. Hij heeft vaardigheden in PHP en is uitstekend in het vinden van patronen.

 - Charell Bos: Externe Onderzoeker TU / e

Charell Bos deed onderzoek naar zelfbepaling en zelfcommunicatie van emotionele toestanden, ondersteund door de visionaire assistent-professor Jelle van Dijk van de TUe, gespecialiseerd in Diversity Computing (DivComp).

 - Natalie Glomsda: Externe Onderzoeker UvA 

Natalie Glomsda deed onderzoek naar de 'stem' van 'kleine zusje Mini.AI', en naar de interventies die werden gesuggereerd na een gedefinieerde staat van zijn en staatsverandering.

 - Kevin Ho: externe onderzoeker bij HVA kevin ho neurodiversity foundation

Kevin Ho was een slimme kerel van de zaak, die onderzoek deed naar neurodivers begrip in gesprekken tussen werkgever en werknemer in het 2Tango.Work-project. Hij heeft een hoog ontwikkeld niveau van integriteit en gebruikt zijn analytische vaardigheden als een van de belangrijkste bouwers onder de modus 'gespreksstrategieën' in Mini.AI. Naast zijn technologisch onderzoek ondersteunt hij 2tango.samen bij het optimaliseren van de gebruikerservaring.

 - Renske Pertijs: Externe onderzoeker & logopedist

Renske deed onderzoek naar Signs use cases voor gesprekken met ouders, leerkrachten en beste vrienden. Ze is een aspirant-logopediste met extra kennis over TOS (taalontwikkelingsstoornis) aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven.

 - Esti van Raak: Externe Onderzoeker & Logopedist

Esti deed onderzoek naar Signs-usecases voor gesprekken met ouders, leraren en beste vrienden. Ze is een speelse maar vastberaden afstuderende logopediste met interesse in kindvriendelijke communicatie.

 - Charlotte Albertini: externe onderzoeker en logopedist

Charlotte was goed geïnformeerd over zowel autisme als gebarentalen en gebruikt haar talent om het gebruik van gebaren voor gesprekken te onderzoeken. Ze is een aspirant-logopediste bij Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven.

- Signsgame team: extern onderzoeksteam van Fontys

Dit team was bezig met het ontwikkelen en onderzoeken van prototypes om de gebarentaal snel te begrijpen en te gebruiken door middel van gamified learning. Ze zijn een heel slim en uitgebalanceerd team en we hopen dat hun innovatie nieuwe gebruikers door de eerste fasen van het gebruik van de autistische gebarentaal Signs zal leiden.

- Dominique de Brabander

Dominique was een gespecialiseerde coder, die supercomponenten bouwde voor de technologische projecten. Hij is goed geïnformeerd over veel verschillende technische vaardigheden en leidt enkele van de belangrijkste keuzes in software en gegevens met betrekking tot het Mini.ai-project. 

- Niels Mokkenstorm

Niels was een kernlid van het Athens Initiative en werkt aan de meer geavanceerde niveaucodificaties en functies die nodig zijn voor onze digitale levensondersteunende systemen. 

- Jij Mickers

Youp was een programmeur met een specifieke interesse in beweging en wiskunde. Voor de gebarentaal ondersteunt hij bij het interpreteren van gebaartaal en bewegingen van gebruikers om te converteren naar communicatieve berichten.

- John Scholtzprofiel foto Neurodiversity Foundation

John Scholt was een gewaardeerde externe adviseur van de 2Tango organisatie & Neurodiversity. John is een geweldige ondernemer met een brede skillset, die helpt met advies en coaching.

en_GBEN