Vrijgeven van gratis cursussen over neurodiversiteitsonderwijs

Op Neurodiversity Pride Day wordt de Neurodiversity Education Academy gelanceerd om neurodivers begrip in de klas te bevorderen en om (neurodivergente) studenten te ondersteunen met tools om hun mentaliteit te ondersteunen. Onze focus ligt op docenten, coaches en ouders, om een meer neurodiverse vriendelijke omgeving te creëren.

Klik hier om naar de Neuro Education Academy te gaan

Op 18 juni worden de eerste twee cursussen geschonken aan de wereld van een serie van 5 die in de weken na Pride Day worden uitgebracht. De eerste 2 zijn gemaakt door Lana Jelenjev en Saskia Wenniger. Nieuwe cursussen worden gedeeld door Matthew Bellringer, Siobhan Lamb en Renee Snijder. De Neurodiversity Education Academy zal in de nabije toekomst meer cursussen organiseren door veldexperts over onderwerpen die relevant zijn voor de gemeenschap en haar docenten. Als u een expert bent in uw vakgebied, neem dan contact met ons op, misschien kunnen we uw wijsheid op het platform delen.

Ga voor meer cursussen en informatie over de academie naar de webpagina, of bezoek het academie online

Steun de gratis cursussen met een donatie

Het maken, verspreiden en leveren van onze gratis cursussen kost ons geld, net als het platform dat we gebruiken. Als je het aangeboden gratis materiaal op prijs stelde, hopen we dat je overweegt om ons een donatie te doen. De donatie wordt uitsluitend gebruikt voor de exploitatiekosten van de Neurodiversity Education Academy en voor gratis aangeboden nieuwe cursussen.

en_GBEN