ND-bronnenhub

Ontvang antwoorden op uw vragen over Neurodiversiteit op het werk met de nieuwe ND Resource Hub van NiB die vandaag wordt ontdekt!

De ND Resource Hub biedt gratis, betrouwbare, deskundige ND-informatie om organisaties te helpen hun programma's voor #NeurodiversityAtWork te verbeteren en echte inclusiviteit te ondersteunen.

Het gereedschap heeft toegankelijkheid, intuïtieve navigatie en filtering en een mechanisme om aanvullende bronnen voor te stellen.

Probeer de ND Resource Hub zelf uit op https://neurodiversityinbusiness.org/ndresourcehub/

Grote dank aan de gedreven TeamNiB-vrijwilligers die dit gereedschap mogelijk hebben geholpen en aan de ND-experts, pleitbezorgers en partners die materiaal voor de hub hebben geleverd. Dit is voor de ND Community

Hierdoor nemen we een andere stap in onze collectieve missie om de werkzame voor neurodivergente werknemers vandaag en in de toekomst te veranderen!

 

 

Waarom ook in NL?

Waarom ook in NL?

Waarom ook in Nederland De non-profitorganisatie is oorspronkelijk gestart in het Verenigd Koninkrijk onder leiding van Dan Harris. Met de lancering van NIB NL kunnen we nu ook Nederlandse werkgever uitnodigen om lid te worden. Leden van NIBNL hebben toegang...

Lees meer
Waarom aandacht voor ND?

Waarom aandacht voor ND?

Waarom aandacht voor neurodiverse teams en de talenten van neurodivergente medewerkers en leidinggevenden? NATIONAL AUTISTIC SOCIETY CIPD Poll 2018NATIONAL AUTISTIC SOCIETYNederland kan dit talent veel slimmer inzetten Een derde van ondernemers, en een kwart van...

Lees meer
NiB-NL Lancering

NiB-NL Lancering

NIB NL Lancering De lancering van Neurodiversity In Business Nederland, zal plaats vinden in april 2023. Meer informatie volgt, oa op onze linked in pagina. Word een NIB NL LidStuur een uitnodiging voor een gesprek Voor meer informatie of uitleg.

Lees meer

Stuur een uitnodiging voor een gesprek

Voor meer informatie of uitleg.

nl_NLDutch