10 2017 - Bespreking van Together-Dating bij Living Lab

Door onze werken aan autisten onder de aandacht te brengen, ondersteunen ze onze missie, ideeën en visie. En het besef dat er zelden naar hen wordt geluisterd, zelfs als hun mening wordt gevraagd, heeft een verandering in ons teweeggebracht. In 2017 besloot het initiatief zich aan te sluiten bij het ASAN-netwerk, de slogan 'niets over ons zonder ons' en de roep om een inclusieve neurodiversiteit in de samenleving.

Een van de problemen waarmee we werden getroffen bij het ontmoeten van veel van onze autistische broeders en zusters, was het besef dat onze prototypes in een vroeg stadium van de autisme-vriendelijke taaltekens en hoe deze gebruikt konden worden, vooringenomen waren om communicatieproblemen specifiek voor individuen op te lossen. dat vroeger werd gecategoriseerd als Asperger & PDDnos. Het was deze realisatie; dat we niet alle autisten hielpen, dat ze ons niet zouden verlaten, en dat we onszelf niet mochten toestaan die gemakkelijke weg te nemen. Het resulteerde in een spil om zich meer en meer te concentreren op neurodiverse vertaling en nieuwe communicatie-opties te integreren die handig zijn voor mensen die geen schermen of complexe technologie kunnen gebruiken. Nieuwe manieren om te communiceren werden doorgevoerd in de Swipes, Shakes & Morsecode-functionaliteiten. Op deze manier kunnen we vertalen tussen meer typen, waarbij we een meer inclusieve houding aannemen in onze aanpak.

Ook waren de voorbereidingen voor de stichting een veel inclusievere benadering om alle neurodivergenten te helpen gedijen, met aanvullende campagnes en schoolprojecten. Het belangrijkste technologische project zou eerst gericht blijven op het oplossen van het probleem voor autisten, omdat we de eersten waren die echt een kans hadden om het probleem op te lossen.

en_GBEN