2Tango starting to work together with Authentict with Maryse, Kees, Tjerk and Peter

11 2016 - Samenwerking met Kees & Authentict

2Tango ontmoet Danny Beukers om de 2Tango.Signs zelfmanagement-app voor autistische communicatie te pitchen. Hij had Authentict opgericht, een organisatie voor autisten om in harmonie te kunnen werken. Een van de programmeurs, Kees Heil, is erg benieuwd naar het project en wil het coderen. Hij werd gesteund door Peter en Maryse, maar Kees deed al het werk.

Dit was een heel belangrijk moment voor 2Tango, omdat we in Kees de ondersteuning hadden die we nodig hadden om verder te gaan met het 2Tango Signs-project. De samenwerking met Kees was zo fijn, dat hij een vaste kracht in onze organisatie werd en veel belangrijke functies voor Signs opstelde. Authentiek bankroet maanden later, met veel goodwill en veel mensen die klappen op dit inspirerende initiatief, die allemaal willen dat deze organisatie succesvol is, maar nog steeds met lucratieve opdrachten die de organisatie in staat zouden kunnen stellen om de rekeningen te betalen. Goodwill, zei Danny, zal de rekeningen niet betalen, je moet het beter doen.

Het bankroet van zijn eerste partner en rolmodel, maakte een diepe indruk op Tjerk; om bij de voorbereidingen van het ATHENS Initiative absoluut zeker te zijn om een manier te vinden waarop het product financieel levensvatbaar is op de markt en veilig tijdens de productie, want we zouden de technologie bouwen voor de komende jaren.

 

en_GBEN