De Brainy App - Engelstalig

Wanneer u zich concentreert op de sterke punten van uw hersenen, ondersteunt het uw groei meer dan u te concentreren op waargenomen tekortkomingen. Met de Brainy App word je je meer bewust van je eigen 'Brain Strengths' en de activiteiten die je doet om deze te promoten.

Dit bewustzijn helpt te begrijpen hoe je 'je eigen Brainy' gebruikt, waardeert de manier waarop je eigen brein werkt en richt zich op hersenactiviteiten die het welzijn vergroten. Het is ontworpen ter ondersteuning van de ideeën van de groeimindset en neurodiversiteit, en vergemakkelijkt het begrip van uw unieke benadering van hoe u graag betrokken bent, leert, denkt, communiceert, problemen oplost en beslissingen neemt.

Uw persoonlijke gegevens worden alleen op uw telefoon opgeslagen, omdat echte privacy belangrijk is voor ons allemaal. De app is gratis voor gebruikers, het is ingebouwd in onze wens om gebruikers te ondersteunen om te gedijen in het leven.

Download de app, en vraag jezelf af: hoe gaat het met mijn Brainy vandaag?

De Brainy-app is gebouwd met liefdevolle inspanningen en input van Boris Jelenjev, Omotola Bolarin. Lana Jelenjev, Saskia Wenniger, Tjerk Feitsma, Elise Marcus, Dominique de Brabander, Giorgia Girelli, Milos Jelenjev, Szymon Maka, Kevin Ho, Natalie Glomsda en Niels Mokkenstorm, via de teams van 2Tango en de Neurodiversity Foundation.

en_GBEN