Ambassadeurs

De stichting heeft ambassadeurs die ieder op hun eigen manier, de visie en missie ondersteunen, .

Diantha Voskuijl: Social Media & Ambassador

Diantha Voskuijl is een uitstekende ambassadeur voor Neurodivergents in Nederland, en beheert de social media kanalen en hashtags van de stichting. Een van haar belangrijkste interesses is het aantonen van de grote waarde die vrouwelijke autisten de wereld te bieden hebben. We hopen haar stem te ondersteunen en wensen dat haar boodschap over neurodiversiteit en autisme door velen wordt gehoord en begrepen.

Roos Moesbergen: Talentscout-ambassadeur

Roos Moesbergen is een aardige en creatieve vrijwilliger die steun geeft aan het Neurodiversity Pride Day-project. Ze kijkt in het leven van neurodivergents en stelt hen in staat om een deel van hun innerlijke wereld te laten zien aan de rest van de samenleving, bijvoorbeeld in audio-interviews of in een top 10 lijst van de beste kunst en poëzie van onze neurodivergents. 

Saskia Buma: adviseur

Saskia Buma is autisme-expert en trainer in autismebewustzijn en neurodivers gedrag. Ze heeft een breed netwerk en ervaring te bieden. Ze lobbyt namens jonge autisten, als moeder van één kind en als politiek activist. Ze is ook de mede-oprichter van de Prikkelprofiel initiatief.

Suzanne Agterberg - Onderwijsambassadeur

Suzanne Agterberg-Rouwhorst heeft 25 jaar ervaring als leerkracht, intern begeleider en autismespecialist in zowel het basis- als (voortgezet) speciaal onderwijs. Zij verzorgt scholing aan leerkrachten en heeft  2 boeken geschreven over autisme. Zij is tevens voorzitter van de Expertgroep Autisme en Onderwijs van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. 

'Het verschil kunnen maken voor kinderen met autisme’, is wat Suzanne drijft. Dit is ontstaan in haar jeugd, waarin zij zelf een ‘anders dan anders-kind’ was. Autisme speelt ook in haar eigen gezin een grote rol. De combinatie van deze ervaringsdeskundigheid met theoretische kennis én onderwijservaring, maakt dat Suzanne veel te vertellen heeft als het gaat om anders kijken naar gedrag. 

 

 

en_GBEN