Select Page

Friend&Dating Night

Op de 2Tango Friendzone & Datingnight is er een programma met wisselende rondes, en zal je een aantal korte dates hebben met verschillende mensen. Je kan je verbinden als vrienden, superromantisch koekeloeren naar de ander, en alles daartussen is ook prima. Sommigen zoek jij uit. Anderen zoeken jou weer uit, om het een beetje spannend te houden. Tijdens de rondes kan je kiezen wat jullie gaan doen tijdens jullie korte tijd samen. Met wie wil jij het liefste even chillen in “de knuffelhoek”? Of babbelen in “de Klessenbesserij”? Een schoudermassage krijgen of geven? Connecten tijdens Eyegazing? Lekker creabeaen in de Tattooshop? Superwijs zijn als iemands personal Guru? Thee mixen aan de bar?

De hele avond wordt begeleid door een of twee Date-Jockeys. Tussen de rondes vertellen deze experts van 2Tango tips over ‘dynamic dating en connecting’, en het bitterzoete verhaal over hoe de intense kalverliefde per ongeluk leidde tot deze hele nieuwe manier van met elkaar connecten.

De avonden zijn geschikt voor singles, maar ook voor mensen met een relatie, we passen het inhoudelijk programma en kleur van de avond en de activiteiten hierop aan. Neem contact op als je ook een Datingnight wilt boeken!

nl_NL_formalNL