Waarom ook in Nederland

De non-profit organisatie is oorspronkelijk gestart in het Verenigd Koninkrijk onder leiding van Dan Harris. Met de lancering van NIB NL kunnen nu ook we nu ook Nederlandse werkgever uitnodigen om lid te worden. Leden van NIBNL hebben toegang tot lokale resources, evenementen en ondersteuning. Aan lid worden zitten geen kosten verbonden. Het kernteam bestaat uit en wordt ondersteund door vooraanstaande denkers en doeners op het gebied van Neurodiversiteit in Nederland. 

Ons doel is om samen met onze leden te werken aan betere omstandigheden voor Neurodivergente mensen en neurodiverse teams op de arbeidsmarkt. 

Bij de internationale tak zitten reeds de grootste werkgevers van de wereld, waaronder partijen als McDonalds, Microsoft, IBM, Unilever, Accenture, KPMG, Randstad, en nog vele anderen. 

Waarom aandacht voor ND?

Waarom aandacht voor ND?

Waarom aandacht voor neurodiverse teams en de talenten van neurodivergente medewerkers en leidinggevenden? NATIONAL AUTISTIC SOCIETY  CIPD Poll 2018NATIONAL AUTISTIC SOCIETYNederland kan dit talent veel slimmer inzettenEen derde van ondernemers, en een kwart van...

Lees Meer
Nd Resources Hub

Nd Resources Hub

ND Resources Hub Ontvang antwoorden op uw vragen over Neurodiversiteit op het werk met de nieuwe ND Resource Hub van NiB die vandaag wordt gelanceerd! De ND Resource Hub biedt gratis, betrouwbare, expert ND-informatie om organisaties te helpen hun programma's voor...

Lees Meer
NiB-NL Lancering

NiB-NL Lancering

NIB NL Lancering De lancering van Neurodiversity In Business Nederland, zal plaats vinden in April 2023.  Meer informatie volgt, o.a. op onze linked in pagina. Word een NIB NL LidStuur een uitnodiging voor een gesprek Voor meer informatie of uitleg.

Lees Meer

Stuur een uitnodiging voor een gesprek

Voor meer informatie of uitleg.

en_USEnglish